Team Thuisverpleging
Kakelstraat 3, Deinze
www.teamthuisverpleging-deinze.be
Trefwoorden: Zorg op maat van de patiënt, Toiletzorg aan huis, Specifieke zorg aan huis, Wondzorg aan huis, Palliatieve zorgverlening aan huis, Inspuitingen aan huis, Toedienen van insuline bij diabetes patiënten aan huis, Oncologische zorgen aan huis, Aan- en afkoppelen van chemo aan huis, Klaarzetten van medicatie
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Thuisverpleging
Informatie

Specifieke zorg aan huis door Team Thuisverpleging in Deinze Oost-Vlaanderen

Heeft u behoefte aan thuiszorg of verpleging aan huis? Reken dan op de warme en professionele zorgen van Team Thuisverpleging in Deinze. Ons ervaren, gediplomeerde en zorgzame team staat klaar om u verder te helpen met zorg op maat van de patiënt! Voor toiletzorg aan huis, specifieke zorg aan huis, wondzorg aan huis, palliatieve zorgverlening aan huis, inspuitingen aan huis, het toedienen van insuline bij diabetes patiënten aan huis, oncologische zorgen aan huis, zoals het aan- en afkoppelen van chemo aan huis en het klaarzetten van medicatie rekent u op onze verplegers. Mogen we kennis maken met u en uw omgeving om uw zorgen met u doornemen?

Specifieke zorg aan huis in Oost-Vlaanderen

Thuisverpleging met een hart voor warme zorg! Dat is wat u ontvangt van Team Thuisverpleging. Woont u in de regio groot-Deinze en heeft u behoefte aan tijdelijke of regelmatige hulp of verpleging? Dan bieden we u op een bescheiden, discrete manier de meest kwaliteitsvolle thuiszorg en thuisverpleging. Onze ondersteuning en diensten zijn altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke noden. Ongeacht uw leeftijd en een korte of langere verzorgingen. We streven steeds naar een warme samenwerking. Elke dag, elke week en ieder jaar!

Onze zorgdiensten vanuit Deinze

Team thuisverpleging Deinze bestaat uit een klein team gemotiveerde verpleegkundigen met een hart voor thuiszorg. We bieden dagelijks verpleegkundige zorg aan mensen in hun eigen vertrouwde thuisomgeving in de ruime regio Deinze-Nazareth. Onze diensten omvatten onder andere:

  • Zorg op maat van de patiënt
  • Toiletzorg aan huis
  • Specifieke zorg aan huis
  • Wondzorg aan huis
  • Palliatieve zorgverlening aan huis
  • Inspuitingen aan huis
  • Toedienen van insuline bij diabetes patiënten aan huis
  • Oncologische zorgen aan huis
  • Aan- en afkoppelen van chemo aan huis
  • Klaarzetten van medicatie

De derdebetalersregeling

Team Thuisverpleging werkt volgens het systeem van derdebetaler. Dat betekent dat we rechtstreeks factureren aan het ziekenfonds. De verzorging is voor u volledig gratis, omdat alles wordt geregeld via de mutualiteit. Dit doen we om u ook te ontzorgen als het aankomt op de administratie. Want kleine én grote zorgen, we komen graag bij u langs met expertise en een glimlach! Mogen we u hier eens meer over vertellen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Specifieke zorg aan huis Deinze, Oost-Vlaanderen

Contact opnemen met dit bedrijf


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Openingstijden:
Ma: 06:00 - 13:00 - 16:00 - 20:30
Di: 06:00 - 13:00 - 16:00 - 20:30
Wo: 06:00 - 13:00 - 16:00 - 20:30
Do: 06:00 - 13:00 - 16:00 - 20:30
Vr: 06:00 - 13:00 - 16:00 - 20:30
Za: 06:00 - 13:00 - 16:00 - 20:30
Zo: 06:00 - 13:00 - 16:00 - 20:30
Op de kaart