Infotex is een elektronische bedrijvenwijzer met informatie over bedrijven voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. De Database van Infotex omvat ca. 700.000 bedrijven in Nederland en de omliggende landen welke op een efficiënte en snelle manier onder een rubriek te vinden zijn. Wij bieden diverse mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren op infotex:

Voordelen van Infotex
De zoekmethode is overzichtelijk en bevorderd zo het gebruikersgemak. De door ons gepresenteerde bedrijfsgegevens zijn ten allen tijden up-to-date, omdat de database dagelijks wordt bijgewerkt (dat wil zeggen dat alle wijzigingen van uw gegevens -geheel gratis en binnen 24 uur tijdens de looptijd van uw advertentie- van onze medewerkers worden doorgevoerd). Een vermelding bij Infotex is de ideale aanvulling op andere reclame-uitingen. Ook is een vermelding bij Infotex een ideale aanvulling op het internet, omdat wij in uw vermelding op wens uw internetadres kunnen aanduiden, waardoor mensen ook een kijkje op uw internet site kunnen nemen.
Deze bestaat uit: naam bedrijf, adres, postcode, plaats en telefoon en/of faxnummer. De vermelding kan onder een rubriek, die op uw bedrijf van toepassing is, worden vermeld. Mocht u onder meerdere rubrieken vermeld willen worden, dan is dit tegen meerkosten mogelijk.

Naamsvermelding & Koppelpagina
Een koppelpagina is een beeldschermzijde, naar uw wens opgemaakt met informatie en desgewenst voorzien van uw logo of vignet. Deze pagina is echter noodzakelijkerwijs 'gekoppeld' aan een of meerdere voorafgaande regelvermeldingen. Een koppelpagina kan aan meerdere rubrieken gekoppeld worden. Een koppelpagina wordt gemaakt in kleur. Wij bieden naast zwart en wit nog zeven kleuren, namelijk dezelfde kleuren als van het televisietestbeeld. Uitzonderlijk bij Infotex is dat zowel de ondergrond als de lettertekens gratis in kleur worden opgemaakt.

Antwoordfaciliteit
Een antwoordfaciliteit is een standaard beeldschermpagina waarop potentiƫle klanten hun wensen c.p. bestellingen tezamen met hun naam, adres en telefoonnummer kenbaar kunnen maken d.m.v. het toetsenbord van hun PC. Deze ingevulde pagina komt als bericht bij ons binnen via de 'Mailbox'. Wij sturen dit mprinten dit bericht voor u uit en sturen dit binnen 24 uur naar wens per fax of per post toe. Een antwoordfaciliteit is derhalve een uitstekende mogelijkheid om direct respons via Infotex te verkrijgen.