Calibra NV
Moorseelsesteenweg 228, Rumbeke
www.calibra.be
Trefwoorden: Vleesverwerking, Kippenvlees, Kippenvlees producten
Rubrieken: Vleesindustrie
Informatie

Kwalitatief kippenvlees voor de groothandel van vleesverwerkingsbedrijf Calibra NV in Rumbeke

Het vleesverwerking bedrijf Calibra NV in Rumbeke, Roeselare levert dagelijkse verse en bevroren kippenvlees over de hele wereld aan. Calibra NV biedt een ongeëvenaarde kwaliteitsnorm kippenvlees producten voor de groothandel, detailhandel en fastfoodsector. Calibra produceert wekelijks meer dan 200mt verse kippenborstvlees. Naast fabriek, heeft Calibra haar eigen weiland in particulier bezit waar de kippen gehouden worden. Heeft u interesse in hoogkwalitatieve kippenvlees voor uw bedrijf of groothandel? Neem dan gerust contact op met dit geavanceerde vleesverwerkingsbedrijf in België.

79685-sliced_angled.w1024.jpg - Calibra NV, Rumbeke

Vleesverwerking

Zowel vers als bevroren gevogelte wordt vanuit de fabriek de hele wereld over gezonden. Met een rijk team aan industriële professionals werkzaam in de fabriek kunt u rekenen op kwalitatieve eindproducten. Naast de kwaliteit van het vlees zelf, kunt u ook rekenen op volwaardige excellente verpakking zodat uw product vers blijft. Neem gerust contact op als u meer informatie wenst over de producten of het transport van de kippenvlees producten.

Kippenvlees

Met als doel om agrarische bulkproducten te verhandelen op markten met een hoge open interesse, staat Calibra – gevestigd in Rumbeke - u graag te woord over uw inkoop van hoogwaardig kippenvlees. Het vlees is in overeenstemming met de huidige kwaliteitsnormen en het bedrijf is GMP-gecertificeerd. Dit is een kwaliteitsbeoordelingssyteem dat aanduidt dat elke stap in het productieproces gecontroleerd en bijgehouden is, en dat de kwaliteit van het eindproduct waarborgt.

Kippenvlees producten

De kippenvlees producten van Calibra zijn te bestellen in verschillende soorten en maten. Zo kunt u ook voor de Halal variant kiezen. Wilt u graag verse kippenborstfilet? Dan kunt u deze in verschillende maten bestellen; van 100 gram tot 2 kilo. Keuze genoeg dus. Of heeft u liever de bevroren kippenvlees producten? Dan heeft u keuze uit bijvoorbeeld: nuggets, steaks, filet, minifilet, vleugels, popcorn kip, kievs, gekookte kipfilet porties, borstspies.

Neem vandaag nog contact op als u op zoek bent naar grote hoeveelheden kippenvlees voor uw groothandel. Of informeer naar meer informatie.

79710-img_0028.w1024.jpg - Calibra NV, Rumbeke

Op de kaart