Europ Express Belgium
Schaarbeeklei 575, Vilvoorde
www.europexpress.be
Trefwoorden: Livraison, Montage, Magasin, Monteren van kantoormeubelen, Opslagruimte, Bezorging, Delivery, Assembly, Warehousing, Transporteren
Rubrieken: Transport
Informatie

Europ Express Belgium

Uw logistieke partner

EST is een ervaren logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het transport van goederen en de montage van meubels. Dit zowel voor bedrijven als particulieren, en 6 dagen op 7. Daarnaast bieden wij logistieke totaaloplossingen en facility services aan bedrijven, en verzorgen wij verhuizingen van a tot z.

Door de jaren heen is EST uitgegroeid tot de referentie voor logistieke ondersteuning in de meubelsector. Vanuit onze distributie- en opslagruimte in Vilvoorde organiseren wij de verdeling van goederen en plaatsing van meubels in België en de buurlanden.

Diensten

Zowel voor particulieren als ondernemingen is EST de aangewezen logistieke partner. Wij bieden een kwalitatief hoogstaand en maatgericht dienstenpakket:

Wil u gebruik maken van één van onze diensten, neem dan vrijblijvend contact voor een offerte. Wij zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Contact opnemen met dit bedrijf


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Op de kaart