Verpleging aan Huis - De Brug BVBA
Stationstraat 35, Puurs
www.verplegingdebrug.be
Trefwoorden: Diabetesbegeleiding , Inspuitingen, Lavementen, Parenterale voeding, Wondzorgen, Palliatieve zorg, Wassen van patiënten, Zorg, Medicatiebeleid, Nazorg
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier, Verpleegkundige Particulier
Informatie

De Brug, Puurs

Verpleging aan huis

Ben je net ontslagen uit het ziekenhuis en heb je nog medische begeleiding nodig? Dan is Verpleging aan huis De Brug uit Puurs dé oplossing voor uw probleem. Ook als je ziek bent en thuis verzorgd wilt worden, dan kan je een beroep doen op ons.

Met een voorschrift in de hand, kan je ons bellen op ons algemene nummer 03/889.69.33. Of kom gerust eens langs op ons kantoor in de Stationsstraat 35. Een kleefbriefje van de mutualiteit is voldoende voor onze administratie.

Wij garanderen een kwaliteitsvolle verpleegkundige zorg zoals wassen, kleden en nazorg. Ook wondverzorging, inspuitingen, lavementen, medicatiebeleid, diabetesbegeleiding, parenterale voeding en palliatieve zorg behoren tot ons takenpakket.

De firma is actief in de plaatsen: Puurs, Bornem, Klein-Brabant en Sint-Amands.

Erkend en geregistreerd bedrijf!
Contact opnemen met dit bedrijf


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Op de kaart