Cavalo Thuishulp
Doornboomstraat 59, Geel
www.cavalo-thuishulp.be
Trefwoorden: Thuishulp, Wassen en strijken, Klein naaiwerk, Mindermobielenvervoer, Bereiden van maaltijden, Hulp met boodschappen, Retouches met dienstencheques, Strijkdienst, Hulp bij schoonmaken van woningen
Rubrieken: Thuiszorg, Dienstencheques, Thuisverpleging
Informatie

Cavalo Thuishulp, Geel

Cavalo Thuishulp is het adres voor deskundig thuishulp. Wij bieden hulp voor het poetsen van uw woning, of hulp bij het doen van boodschappen. Wij begrijpen dat het lastig is om goed hulp te vinden, maar door onze ruime ervaring kunt u uw thuishulp aan ons toe vertrouwen.

Dit doen wij al vanaf het selectieproces, waarbij wij de beste kwaliteit garanderen door alleen de allerbeste te selecteren. Kwaliteit en perfectie staan bij ons altijd op de eerste plaats.

U kunt ons inzetten voor het wassen en strijken van uw kleding. Daarnaast doen wij uw boodschappen zodat u zelf niet met de zware boodschappen hoeft te tillen. Wenst u daarna ook u woning te laten poetsen? U bepaalt hoe vaak wij langskomen en onze poetsvrouwen nemen het werk voor u over.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u nog vragen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op. Doordat wij erkend zijn door de Vlaamse overheid werken wij ook met dienstencheques.

Thuiszorg, Dienstencheques, Thuisverpleging, Thuishulp, Wassen en strijken, Kleine naaiwerken, Mindermobielenvervoer, Bereiden van maaltijden, Boodschappen hulp , Hulp met boodschappen , Retouches met dienstencheques, Strijkdienst en Hulp bij schoonmaken van woningen in Geel, Antwerpen.

Contact opnemen met dit bedrijf


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Op de kaart