Thuisverpleging De Ronde van Bas
Schoofland 12, Zottegem
www.derondevanbas.be
Trefwoorden: Thuisverpleging, Verpleging, Verpleegkundige, Thuisverpleegkundige, Inspuitingen, Wondzorg, Lavementen, Stomazorg, Palliatieve zorg, Hygienische zorg
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleging aan huis
Informatie

Thuisverpleging de ronde van Bas

Een kleinschalige praktijk waarbij een warm menselijk contact het belangrijkste wordt gevonden. Het team van De ronde van Bas bestaat momenteel uit drie personen: de oprichter Kevin Bas, Kurt Beurms en Elisa de Rocker. Neem gerust contact met ze op om ze beter te leren kennen.

Thuisverpleging De ronde van Bas, Zottegem

De ronde van Bas kan u helpen met:

  • Hygiënische zorgen: zoals baden en douchen en de dagelijkse hygiëne
  • Specifieke zorgen zoals wondzorgen, inspuitingen, compressietherapie, stomazorg, canulezorg, lavementen, sondes, oogdruppels
  • Algemene zorgen: Registratie parameters, medicatiezorg, palliatieve zorg, diabetische zorg, dementie en incontinentie
  • Technische verpleegkundige zorgen: Infuus, Port-a-cath, PEG-sondes, pijnpompen, duadopa pompen.

Daarnaast kunt u ook terecht bij De ronde van Bas voor totaalzorg, waardoor u op een comfortabele manier langer thuis kan wonen. Hierdoor hoeft u nog geen afscheid te nemen van uw vertrouwde omgeving. Wij kunnen bijvoorbeeld de afspraken met de kinesist verzorgen en thuishulpmiddelen installeren. Wij kunnen ook als coördinator optreden om de zorgen van alle partijen op elkaar af te stemmen. Ook denken we aan de kleine dingen die uw dag aangenamer maken zoals de maaltijden regelen, de krant brengen, het bed opmaken en rolluiken openen. Daarnaast hebben we een kwalitatief personenalarmeringssysteem waardoor u ons altijd kunt bereiken.

Dit bedrijf
is actief in de regio Zottegem, Oosterzele en Herzele.

Thuisverpleging De ronde van Bas, Zottegem

Contact opnemen met dit bedrijf


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Op de kaart