Thuisverpleging Jo van Boven
Grote Steenweg 354, Linter
www.jovanboven.be
Trefwoorden: Verplegen, Verpleging, Hulp voor ouderen, Verpleegkundige, Zorg, Wondzorg, Inspuitingen, Palliatieve zorgen
Rubrieken: Thuiszorg, Thuisverpleging
Informatie

Jo Van Boven Thuisverpleging

Bent u op zoek naar een ervaren thuisverpleegkundige in de regio Drieslinter, Budingen of Zuid-Leeuw? Dan bent u bij Thuisverpleging Jo van Boven aan het juiste adres. Samen met u bekijken zij wat u nodig heeft om zo de best mogelijke verpleging en/of verzorging te kunnen aanbieden.

Thuisverpleging

Bij Jo Van Boven Thuisverpleging staat een persoonlijke aanpak centraal, waarbij heel veel ruimte is voor een persoonlijke dialoog. Daarnaast kunt u rekenen op een professionele aanpak, waarbij voor elke patiënt een gedetailleerd dossier wordt opgemaakt. Hierdoor is een volledige opvolging mogelijk.

Thuisverpleging

Lees meer over het team, de handelingen en de tarieven van Jo Van Boven Thuisverpleging. Heeft u vragen of wenst u van de diensten gebruik te maken? Neem dan gerust contact op. Jo Van Boven Thuisverpleging is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 beschikbaar. Ook wanneer u wat verder woont, is het aangeraden om contact op te nemen. Zij zoeken dan samen naar de meest geschikte oplossing.

Verpleegkundige

Contact opnemen met dit bedrijf


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Op de kaart