Jomatrans
Gentse Heerweg 35, Waregem
www.jomatrans.be
Trefwoorden: Transportbedrijf, Nationaal transport, Airportservice, Luchthavenvervoer, Personenvervoer
Rubrieken: Transport
Informatie

Jomatrans, Waregem

Bent u op zoek naar een vervoersbedrijf in West-Vlaanderen dat u naar een treinstation of vliegveld brengt in binnen- of buitenland, doet u dan een beroep op Jomatrans. Op Jomatrans kunt u vertrouwen want de oprichter heeft al ruim 30 jaar ervaring als internationaal vrachtwagenchauffeur om vervolgens ook personen te vervoeren naar onder andere luchthavens, stations, feesten en andere evenementen. U bent gegarandeerd van een stipte en klantvriendelijke service. Daarnaast heeft u geen omkijken meer naar uw bagage: wij dragen daar de zorg voor. Kiest u voor Jomatrans dan reist u in stijl en in een aangename sfeer. Ook uw collega's vervoeren wij graag!

Met Jomatrans bent u er zeker van dat u ontspannen en uigerust op (zaken)reis gaat. Wij zorgen ervoor dat u voldoende tijd heeft om het vliegtuig of de trein te pakken. Ook voor een evenement of feest kunt u bij ons terecht, wij zorgen ervoor dat u op tijd aanwezig bent.

Jomatrans is gespecialiseerd in personenvervoer

Vervoer

Jomatrans is gespecialiseerd in airportservice en personenvervoer en fungeert ook als taxiservice en shuttledienst. Jomatrans beschikt over een personenwagen en een minibusje waarmee wij één tot acht personen kunnen vervoeren. Meer informatie over onze diensten vindt u op onze website. Ook kunt u geheel vrijblijvend via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen.

Contact opnemen met dit bedrijf


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Op de kaart