Dance Center Ducatillon
Minderbroederstraat 6, Oudenaarde
www.dancecenterducatillon.be
Trefwoorden: Moderne dans, Hedendaagse dans, Klassiek ballet, Ballet, Ballet examens, Docenten dansopleiding, Great examinator, Imperial ballet, Istd, Nemen van balletlessen
Rubrieken: Dansscholen en -academies
Informatie

Dance Center Ducatillon in Oudenaarde voor klassiek ballet

Dance Center Ducatillon is een dansschool met o.a. lessen in klassiek ballet en kleuterballet vanaf drie jaar. Met een professioneel team aan docenten verzorgen we kwalitatieve danslessen in Oudenaarde, Gent en regio Brussel - Wezembeek-Oppem. Bij Dance Center Ducatillon kun je deelnemen te Oudenaarde aan zomerstages vanaf zes jaar. Voor professionele examens ballet en een diploma kun je ook bij ons terecht. Naast het nemen van balletlessen kun je terecht voor hedendaagse dans, moderne dans, imperial ballet en lstd. Ook nemen wij ballet examens af voor de docenten dansopleiding door een great examinator. 

Dance Center Ducatillon, Oudenaarde

Opleiding klassiek ballet

  • Een opleiding in klassiek ballet vanaf 3 jaar
  • Afname van examens in klassiek ballet met buitenlandse Jury en aflevering van erkende internationale diploma’s. Deze diploma’s zijn een internationaal aanvaarde springplank tot verdere professionele uitdagingen.
  • Begeleiding tot erkend docent DDE (Diploma Dance Education)
  • Workshop te Oudenaarde voor kinderen vanaf 8 jaar, met een gevarieerd aanbod in dans, toneel, musical, grime en aanverwante disciplines.
  • Dansschool Ducatillon op 3 locaties:
    Oudenaarde: PIVA Oudenaarde
    Regio Brussel - Wezembeek-Oppem: Castle Club in Wezenbeek-Op.

Ook in Gent en Brussel

U kunt in Oudenaarde terecht voor verschillende soorten danslessen. Bekijk alvast de foto's en video's om een indruk te krijgen. Tevens kunt u ook in Gent en Brussel bij ons terecht. De adresgegevens hiervan zijn:

Dance Center Ducatillon Gent
Arena van Vletingen
Lange Violettenstraat 277 a
9000 Gent

Dance Center Ducatillon Brussel
Caste Club
Houtsniplaan 16
1970 Wezenbeek-Oppem

Gekwalificeerd dansdocent

Bij Dance Center Ducatillon kun je ook terecht voor een docenten dansopleiding. Op deze manier kun je je eigen passie overbrengen aan anderen. Wij zijn geaccrediteerd bij de ISTD om dansdocenten op te leiden tot het diploma DDE ‘diploma in dance education – level 4’. Onder begeleiding van Marleen Vander Linden en Ruth Davies.  Zowel nieuwe als reeds actieve docenten kunnen terecht. Je kunt rekenen op een kwalitatieve opleiding met kansrijke toekomstperspectieven.

Neem gerust contact op voor meer informatie, of schrijf je in. Ook kun je een bericht versturen via het contactformulier.

Contact opnemen met dit bedrijf


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Op de kaart