F&K Logistics BVBA
Bergstraat 54, Kluisbergen
www.fklogistics.be
Trefwoorden: Transport, Vervoer, Koeltransport, Vervoersbedrijf, Transporteren, Koeltransport naar Scandinavië, Plantentransport Zweden, Plantentransport Noorwegen, Koel-diepvriestransport Frankrijk, Diepvriestransport Scandinavië
Rubrieken: Internationaal transport en vervoer, Gekoeld transport
Informatie

F&K Logistics BVBA uit Kluisbergen voor internationaal koeltransport en plantenvervoer

Zoekt u een betrouwbare en professionele partner voor internationaal transport met koelwagens? Dan bent u aan het juiste adres bij F&K Logistics BVBA, gevestigd in Kluisbergen. Het bedrijf is gespecialiseerd in vervoer van geconditioneerde groepage van bloemen en planten, gekoelde en diepgevroren goederen en farma producten. Elk algemeen transport of koeltransport krijgt de uiterste zorg en kwaliteit. Het bedrijf heeft goed opgeleide chauffeurs met de nodige kwalificaties. Dat geldt ook voor vervoer van ADR goederen, volgens het Europees verdrag betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen over de weg. Via een track&trace systeem worden alle transporten constant opgevolgd.

Transport naar veel Europese landen

De transport diensten van dit vervoersbedrijf omvatten een reeks landen waar klanten hun goederen naar toe willen laten transporteren onder de beste transportomstandigheden: koeltransport naar Scandinavië, plantentransport Zweden, plantentransport Noorwegen, koel-diepvriestransport Frankrijk, diepvriestransport Scandinavië. Het maakt niet uit hoe groot uw zending is of voor welke bestemming, F&K Logistics biedt de beste oplossing, voor elk temperatuurbereik van diepvries tot ultra koel, farma producten, stukgoederen, bulk. Alle wagens zijn voorzien van hydraulische laadkleppen en permanente temperatuurregistratie. Trailers kunnen opgesplitst worden in zones met verschillende temperaturen.

Constante registratie van temperatuur

De wagens van F&K Logistics zijn voorzien van dubbele verdampers en hoogwaardige koelinstallaties met constante temperatuurregistratie. Daardoor beschikken ze over het beste materieel dat u maar kunt wensen voor uw kostbare goederen. De koelwagens van F&K Logistics zijn FRC gekeurd en garanderen een temperatuur van -20°C tot +20°C tijdens de ganse rit. Vanuit het real time temperatuur volgsysteem wordt dit continu gecontroleerd. F&K Logistics is GDP compatibel en werkt volgens strenge kwaliteitseisen en -richtlijnen waardoor de productkwaliteit van met name farmaceutische producten gehandhaafd blijft.

Juiste wagen voor elk soort transport

F&K Logistics verzorgt uw bloemen- en plantentransport, zowel van snijbloemen, kamerplanten, perkplanten als terrasplanten, vanaf de bloemenveiling of kwekerij tot bij de afnemer met behoud van kwaliteit. Het vakmanschap en de ervaring van hun speciaal voor geconditioneerd vervoer opgeleide chauffeurs is hierbij onmisbaar. De juiste wagen hebben zo ook voor uw algemene goederen: staal, paletgoederen, vaten, kopieermachines, high-value goederen, landbouwproducten, hout. Het gebeurt met de juiste wagen (kastentrailers, huifwagens, kipwagens) en tegen een correcte prijs. Klein of groot pakket laten leveren? Bij F&K Logistics zit u op het juiste adres.

Contacteer F&K Logistics in Kluisbergen voor een afspraak of een offerte op maat.

Plantentransport Zweden

Contact opnemen met dit bedrijf


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Op de kaart