De Gouden Legende
Floraliƫnlaan 531, Wilrijk
www.goudenlegende.be
Trefwoorden: Eetgelegenheid, Kindvriendelijke brasserie, Kindergerechten, Belgische keuken, Familie menu, Seizoensgebonden gerechten, Carpaccio van ossehaas op klassieke wijze
Rubrieken: Restaurants
Informatie

Bourgondisch genieten bij eetgelegenheid de Gouden Legende

Bij eetgelegenheid de Gouden Legende in Wilrijk kunt u Bourgondisch genieten. De kindvriendelijke brasserie heeft speciale kindergerechten. Het restaurant is geïnspireerd door de Belgische keuken. Wanneer u met kinderen komt is het tevens mogelijk om voor een familiemenu te kiezen, zodat u met uw gehele gezin kunt genieten van seizoensgebonden gerechten die de Belgische keuken te bieden heeft. De specialiteit van de eetgelegenheid is een carpaccio van ossenhaas op klassieke wijze bereid, een echte aanrader.

De Gouden Legende, Wilrijk

Een kindvriendelijke brasserie

De Gouden Legende in Wilrijk is een kindvriendelijke brasserie. Naast de speciale kindergerechten, kunnen kinderen vanaf twee jaar oud deelnemen aan ‘ravotten en eten’ onder het toezicht van een nanny. Terwijl u rustig aan het dineren bent, kunnen u kinderen boven terecht. Er is dan ook voor ieder wat wils. De speelgelegenheid beschikt over verschillende thema-kamers voor de kinderen. De kinderen kunnen hier vrijdag en zaterdag na 17:30 uur terecht, en op zon- en feestdagen na 12:00 uur ’s middags. Deelname aan ‘ravotten en eten’ kost 5 euro per kind.

De Belgische keuken

In de Belgische keuken is vaak gebruik gemaakt van regionale en seizoensgebonden producten. Naast het feit dat seizoensgebonden eten beter past bij bepaalde weersomstandigheden, is het ook beter voor het milieu, omdat eten onder andere minder op transport is. De Belgische keuken staat bekend om haar variatie en is beïnvloed door de Franse keuken. De Bourgondische levensstijl is de kern van de Belgische keuken. Zo luidt een uitdrukking dat het eten in België geserveerd is in de hoeveelheden zoals ze in Duitsland gebruikelijk zijn en met de kwaliteit zoals men die uit Frankrijk kent. Geniet van de Belgische keuken in De Gouden Legende en kies uit het brede menu.

Voor ieder wat wils

Bij de Gouden Legende kunt u bourgondisch genieten terwijl de kinderen zich boven vermaken met ‘ravotten en eten’. Verder kunt u bij eetgelegenheid de Gouden Legende in Wilrijk terecht voor:

  • Een kindvriendelijke brasserie met kindergerechten
  • De authentieke Belgische keuken waar u bourgondische van kunt genieten
  • Een familiemenu voor de gehele tafel
  • Seizoensgebonden gerechten
  • Én de specialiteit: een carpaccio van ossenhaas op klassieke wijze bereid


Het restaurant heeft verschillende arrangementen waar jong en oud zich in thuis kunnen vinden. Voor meer informatie of om te reserveren kunt u contact opnemen met de Gouden Legende in Wilrijk.

De Gouden Legende, Wilrijk

Op de kaart