Inhoud blog
  • VOORSTELLING MOSSELPAN
  • WELKOM OP ONZE SITE VAN DE MOSSELPAN
  • WELKOM OP ONZE SITE VAN DE MOSSELPAN
  • VOORSTELLING MENU S MOSSELPAN
  • KINDERMENU MENU ENFENT 10€
  • MENU SCHENGEN 2 PERSONEN 50€
  • VISMENU MENU DU POISSON 23 €
  • MOSSELPAN MENU 24 €
  • VISSERSMENU MENU DU PECHEUR 23 €
  • TONGETJESMENU 21 €
  • STOOFMENU 18 €
  • WANGETJESMENU 18 €
  • DE KAART
  • NAGERECHTEN LES DESSERTS
  • VLEESGERECHTEN VIANDES
  • VISGERECHTEN LES POISSONS
  • SNACKS
  • MOSSELEN LES MOULES
  • KINDERGERECHTEN LES ENFENTS
  • VOORGERECHTEN LES ENTREES
  • ALLE DRANKEN TOUS LES BOISSONS
  • WARME DRANKEN BOISSONS CHAUDES
  • WIJNEN LES VINS
  • FRISDRANKEN LES BOISSONS
  • DE BIEREN LES BIERES
  • APERITIEVEN
  • INFORMATIE RESTAURANT
  • GESLOTEN
  • VALENTIJN
  • ALLURE
  • SUPERPRESTIGE TE MIDDELKERKE ZATERDAG 13 FEBRUARI 2016
  • HUTSEPOTAVOND OP 19 FEBRUARI IN DE MOSSELPAN
  • OPEN IN FEBRUARI
  • MAALTIJSCHEQUES ELECTRONISCH
  • VERS BEREID
  • EEN OPKIKKERTJE
  • VISITEKAATJE MOSSELPAN
  • UITHANGBORDJE TER GROENE POORTE OUD LEERLING
  • VERSE VISSOEP
  • OPENINGSUREN OUVERTURE
  • INFO
  • GERECHTEN IN BEELD
  • 2 FRIKANDELLEN MET SLA EN FRIET
  • KLEINE SPAGHETTI
  • SCAMPI S IN LOOKBOTER
  • HALVE KIP CURRY
  • KABELJAUW IN WITTE WIJNSAUS
  • HALVE KIP NATUUR
  • KALKOEN MET CHAMPIGNONSAUS
  • KIPPEVLEUGELTJES
  • VERSE DAGSOEP
  • VOL AU VENT
  • SABAYON
  • CHOCOLADEMOUSSE
  • GARNAALKROKETTEN SPECIAAL
  • GEBAKKEN INKTVISRINGEN
  • DUO KAAS-EN GARNAALKROKET
  • VOORGERECHT KAASKROKETJES
  • MOSSELEN MET PAPRIKA-ROOM
  • VISPANNETJE
  • WARME CHOCOLADEMELK
  • DAME BLANCHE
  • MACCARONI
  • TAGLIATELLI MET KIP
  • KINDERIJSJE
  • BALLETJE IN TOMAAT
  • BALLETJES PROVENCALE
  • KALKOEN MET PEPERSAUS
  • VARKENSWANGETJES
  • STEAK CHAMPIGNON
  • STEAK BEARNAISE
  • STEAK PEPERSAUS
  • MOSSELEN
  • GARNAALKROKETJES
  • VERSE VISSOEP
  • WITLOOF MET HAM
  • 3 KAASKROKETJES
  • SLIBTONGETJES
  • GEBAKKEN ZEETONG
  • VISBROCHETTES
  • INFORMATIEVE FOTOS
  • CHAMPAGNE MARCEL VAUTRAIN
  • ASTERIX IN DE MOSSELPAN
  • ONZE CAVA PUPITRE
  • SHELDON
  • MOSSELEN OP HET VUUR
  • VOORGEVEL MOSSELPAN
  • NIEUWE MENUBOEK MOSSELPAN
  • ADDAMS FAMILY
  • ADDAMS FAMILY PARTY IN DE MOSSELPAN HALLOWEEN 2015
  • WEDNESDAY ADDAMS
  • VERSIERING MOSSELPAN HALLOWEEN PARTY
  • VERSIERING MOSSELPAN
  • TAFELTJES GEDEKT
  • TAFELS STAAN KLAAR
  • SHOWTAFELTJE HALLOWEEN
  • SHELDON
  • SHARON
  • POSTER ADDAMS FAMILY PARTY
  • PAPA EN DOCHTER VGPL
  • PAPA EN DOCHTER ADDAMS
  • ONZE MUMMIE
  • TAFELTJES GEDEKT VOOR EEN SPECIALE SFEER
  • MOSSELPAN STAAT KLAAR
  • MAMA IN FORM
  • LINDSAY
  • LEKKERE SPINNETJES
  • KOEKIEMONSTERS
  • KLAAR OM TE BEGINNEN
  • ILIAN
  • HALLOWEEN KIDS
  • EMELY CHLOE EN ALYSSA
  • DESSERTJES MET MUISJES
  • DE CHOCOLADE SPIDER TAART VAN PAULETTE
  • CHLOE
  • ALYSSA
  • DE FAMILY VGPL
  • ONZE ADDAMS FAMILY
  • MOSSELPAN NIEUW KLEURTJE
  • MOSSELPAN OPGEFLEURD
  • NIEUW KLEURTJE IN DE ZAAL
  • KADERS
  • BIJZETTAFELTJE
  • NIEUWE KLOK
  • TRAPGAT
  • COMMUNIE ILAN
  • COMMUNIE ILAN
  • HET ETEN
  • SHARON EN PAULETTE
  • FEEST SHARON
  • TAART ILAN
  • LEKKER
  • HET ETEN
  • HET ETEN
  • COMMUNIE VAN CHLOE
  • COMMUNIE CHLOE
  • LIGGING SITUE
    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    kitieslover
    www.bloggen.be/kitiesl
    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • het snuffelhuisje
  • restaurant de mosselpan
  • RESTAURANT DE MOSSELPAN TE MIDDELKERKE
    welkom op de vernieuwde site de mosselpan
    serge,paulette,francis,chloe,sheldon en sharon heten u welkom
    08-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING MOSSELPAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen RESTAURANT DE MOSSELPAN MIDDELKERKE HEET IEDEREEN WELKOM

    08-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    07-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WELKOM OP ONZE SITE VAN DE MOSSELPAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



    WELKOM

    07-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WELKOM OP ONZE SITE VAN DE MOSSELPAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    hallo,wij zijn serge en paulette en we hebben twee  kinderen chloé en francis.
    wij wonen te middelkerke en we stellen het restaurant de mosselpan voor op de zeedijk
    er  is mogelijkheid voor gehandicapte mensen of mensen die moeilijk te been zijn om op de gelijkvloerse verdieping naar het toilet te gaan.
    Ook is het mogelijk om kleine feestjes te organiseren mits bespreking of een spagettiavond of communie of een mosselfestijn.

    hopelijk breng je onze site een bezoekje maar ook het restaurant.

                  serge , paulette,francis en chloe en sheldon en sharon
    .

    07-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (3)
    05-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING MENU S MOSSELPAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



    MENU S MOSSELPAN

    05-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KINDERMENU MENU ENFENT 10€
    Klik op de afbeelding om de link te volgen soep of kaaskroketje/potage ou croq au fromage
    1 balletje tomaat of kipbrochette of 1 frikandel
    1 boulette tomate ou brochette de poulet ou 1 frikandelle
    kinderijsje/glace enfent

    05-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MENU SCHENGEN 2 PERSONEN 50€
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 2 mosselen natuur/2 moules nature
    1fles/ bouteille pinot schengen

    05-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VISMENU MENU DU POISSON 23 €
    Klik op de afbeelding om de link te volgen soep/potage
    kabeljauw in witte wijnsaus met prei
    cabillaud sauce vin blanc avec poireau
    dessert naar keuze/choix du dessert

    05-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOSSELPAN MENU 24 €
    Klik op de afbeelding om de link te volgen kaaskroketten/croq au fromage
    mosselen natuur/moules nature
    keuze van dessert/choix du dessert

    05-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VISSERSMENU MENU DU PECHEUR 23 €
    Klik op de afbeelding om de link te volgen duo kaas-garnaalkroket / duo croq au fromage et crevette 
    vispannetje/marmite de poisson
    keuze van dessert/choix du dessert

    05-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TONGETJESMENU 21 €
    Klik op de afbeelding om de link te volgen duo kaas-garnaalkroket/duo croq au fromage et crevette
    slibtongetjes/ solettes
    keuze van dessert/choix du dessert

    05-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOOFMENU 18 €
    Klik op de afbeelding om de link te volgen soep /potage
    stoofvlees/carbonades of/ou vol au vent
    dessert naar keuze/choix de dessert

    05-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WANGETJESMENU 18 €
    Klik op de afbeelding om de link te volgen kaaskroketjes/croq au fromage
    varkenswangetjes/ joues de porc
    keuze van dessert/choix du dessert

    05-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    04-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE KAART
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



    ALLE GERECHTEN    TOUS LES REPASA

    04-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAGERECHTEN LES DESSERTS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    dame blanche

    coupe bressilienne

    coupe advovaat

    coupe caramel

    coupe chocolat

    coupe pistache

    coupe mokka

    mojito

    kinderijsje / glace enfent

    chocolademousse / mousse au chocolat

    sabayon met ijs / glace

    sabayon met pisang

    sabayon met kriek

    slagroom / creme fraiche


    04-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLEESGERECHTEN VIANDES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    steak nature

    steak peper / poivre

    steak champignon

    steak bearnaise

    steak provencale

    varkenswangetjes / jouies de porc

    halve kip natuur / demi poulet nature

    halve kip provencale / demi poulet provencale

    halve kip zoet-zuur / demi poulet aigre doux

    halve kip curry / demi poulet curry

    koninginnehapje / vol au vent

    stoofvlees / carbonades

    goulash

    balletjes in tomaat / boulettes sce tomate

    balletjes provencale / boulettes provencale

    balletjes zoet-zuur /boulettes aigre doux

    witloof met ham / chicon gratin

    2 frikandellen

    rundstong in madeira / lanque de boeuf sce madeira

    kalkoen in pepersaus /dinde au poivre

    kalkoen in champignonsaus / dinde sauce champignons

    04-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VISGERECHTEN LES POISSONS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    noordzeetong / sole

    vispannetje / marmite de poisson

    zonnevis / filet de st pierre

    pladijs / plie

    tonijnsteak / steak de thon

    slibtongetjes /solettes

    kabeljauw witte wijnsaus prei /cabillaud sce vin blanc poireau

    tongrolletjes witte wijnsaus /rouleau de sole sce vin blanc

    tomaat garnaal / tomate crevette

    garnaalkroketten speciaal / croq au crevettes special

    10 scampis looksaus / 10 scampis a l'ail

    1 visbrochette / 1 brochette de poisson

    2 visbrochettes / 2 brochettes de poisson

    calemares a la romana

    04-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SNACKS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Spaghetti bolognaise / napolitana

    tagliatelli met scampis en look /a l'ail

    tagliatelli met kip en fijne kruiden /poulet et fines herbes

    lasagne

    maccaroni kaas en ham / jambon fromage

    3 kaaskroketten friet / 3 croq au fromage frites


    04-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOSSELEN LES MOULES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    natuur /nature

    witte wijn / vin blanc

    look / a l'ail

    wit bier / biere blanche

    chimay

    kriek

    room / creme

    room-curry / creme curry

    room-paprika / creme paprika

    look-room / creme ail

    provencale

    sprite ( zoet-doux )

    bonne femme ( champignons )

    mosselpan ( la chouffe )

    dunekeun

    dronkenput

    04-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KINDERGERECHTEN LES ENFENTS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    spaghetti bolognaise of napolitana

    1 frikandelle met frietjes/1 frikandelle frites

    balletjes in tomatensaus/boulette sauce tomate

    1 kippenbrochette met friet/1 brochette de poulet frites

    4 fishsticks met friet

    kleine portie mosselen/petit portion de moules

    04-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORGERECHTEN LES ENTREES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    soep van de dag /potage du jour

    vissoep /potage du poisson

    2 kaaskroketjes/2 croq au fromage

    4 miniloempias

    2 garnaalkroketten/2 croq au crevettes

    salade met kippenboutjes ( pilons )

    salade met garnalen ( crevettes )

    toast met garnaaltjes ( crevettes )

    calemares a la romana

    5 scampis met looksaus ( a l'ail )

    04-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    03-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALLE DRANKEN TOUS LES BOISSONS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ALLE DRANKEN   TOUS LES BOISSONSA

    03-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WARME DRANKEN BOISSONS CHAUDES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    irisch koffie ( Ierse whisky )

    Parijse koffie ( grand marnier )

    Italiaanse koffie ( amaretto )

    hasseltse koffie ( jenever )

    normandische koffie ( calvados )

    franse koffie ( cognac )

    thee

    thee speciaal

    koffie

    expresso

    deca koffie

    koffie verkeerd

    warme chocomelk

    cappuccino

    03-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIJNEN LES VINS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    glas wijn rood,wit,rosé

    1/4 pichet

    1/2 pichet

    chardonnay d'astruc

    cabernet sauvignon reserve d'astruc

    pinot blanc

    rivaner

    muscadet de sevre et maine

    vouvray

    chablis domaine hervé azo

    simonsig estatechenin blanc ( z Afrika )

    fles cava pupitre

    fles champagne marcel vautrain

    bouquet de provence

    03-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FRISDRANKEN LES BOISSONS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    plat water

    bruisend water

    cola,cola light,cola zero

    fanta

    sprite

    tonisteiner bruis

    tonisteiner orange

    tonisteiner citroen

    appelsap

    gini

    fruitsap

    appletise

    fristi

    chocomelk

    fles water

    fles cola,fanta

    munt en grenadine

    03-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BIEREN LES BIERES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    jupiler 25 / 33 cl

    jupiler n.a

    vedette

    hoegaarden

    duvel

    leffe blond en donker

    west malle dubbel en tripple

    chimay blond en bruin

    la chouffe en mc chouffe

    bolleke de coninck

    liefmans fruitesse

    liefmans on the rocks

    dunekeun

    dronkenput

    03-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.APERITIEVEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    aperitief maison

    picon witte wijn / picon vin blanc

    whisky puur

    grand marnier

    Cointreau

    Bacardi cola

    mandarin napoleon

    cognac

    calvados

    amaretto

    gin orange / tonic

    whisky cola

    jenever

    kirr

    campari orange

    martini rood,wit

    gancia

    porto rood/wit    rouge/ blanc

    sherry dry

    pineau des Charentes

    glas cava / verre de cava

    campari puur

    03-02-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    30-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INFORMATIE RESTAURANT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    ALGEMENE INFORMATIE RESTAURANTA

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GESLOTEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Oop vrijdag 18 maart is de mosselpan s'avonds gesloten

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VALENTIJN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen met  valentijn kunt u bij ons terecht om een gezellig menu te nuttigen.
    apero van het huis met kippenvleugels
                                   soep
                              
                       mosselen natuur

                        koffie en versnaperingen

                  1/2 pinot shengen luxenburg

    dit alles voor de prijs van 40 € per persoon

    Bijlagen:
    20160206_171405.jpg (991.9 KB)   

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALLURE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen op 12 en 13 maart 2016 is er het lifestyle event allure in het casino te middelkerke.voor een hapje en een drankje zijn wij open in het weekend van 11.30 u tot 22 u doorlopend

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUPERPRESTIGE TE MIDDELKERKE ZATERDAG 13 FEBRUARI 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Met de superprestige veldrijden op zaterdag 13 februari 2016 zijn wij gans de dag open van 11,30 u tot 22 u.keuken gans de dag open.

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HUTSEPOTAVOND OP 19 FEBRUARI IN DE MOSSELPAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We organiseren terug een hutsepotavond op vrijdag 19 februari 2016 vanaf 19 uur.   Inkom is 18 euro per persoon met aperitief inbegrepen.worst,spek,poten,oren,spiering en groenten met soep erbij.                          Inschrijven op 0495/73 49 18 of in de mosselpan zelf

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPEN IN FEBRUARI
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In februari zijn we gesloten op dinsdagavond en woensdag.maandag,donderdag open van 11,30 tot 15 u en 17 tot 20.30 u   vrijdag tot 22 uur open.     Zaterdag van 11.30 tot 22 uur en zondag van 11.30 tot 20.30 uur.                                                           
    In de krokusvakantie open van 11.30 u tot 21 uur,vrijdag en zaterdag tot 22 uur.gesloten op woensdag na 15 uur

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAALTIJSCHEQUES ELECTRONISCH
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanaf nu kan je betalen bij ons met electronische maaltijdcheques.tevens kan men betalen met visa,masterdcard en american express

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERS BEREID
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alles wordt vers bereid bij ons van de puree tot stoofvlees en het vispanntje tot de kabeljauw.                                                          on prepare tous frais a la maison,de puree et carbonades et de marmite de poisson et cabillaud sauce vin blanc.                             Wij willen het beste voor onze klanten.                                             On veut le meilleur pour nos clients      

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN OPKIKKERTJE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Om goed je dag te beginnen......een opkikkertje

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VISITEKAATJE MOSSELPAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nieuw visitekaartje                                                                                de mosselpan

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITHANGBORDJE TER GROENE POORTE OUD LEERLING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Uithangbord oud leerling ter groene poorte.

    tevens hangt het ook al uit aan de deur zodat de mensen het weten.

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSE VISSOEP
               verse vissoep van het huis

                       potage de poisson


                                 10.00 €

             met visstukjes,garnaaltjes,toast
                  rouille en gemalen kaas.

         avec pieces de poisson,crevettes,toast
                   rouille et fromage rape



                                 

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPENINGSUREN OUVERTURE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen                                mosselpan openingsuren februari 2016


                                maandag/lundi            11.30 u - 15 u       17 u - 20.30 u
                                dinsdag mardi             11.30 u - 15 u       

                                woensdag/mercredi     fermé/gesloten
                              
                                donderdag / jeudi       11.30 u - 15 u       17 u - 20.30 u
                                vrijdag / vendredi       11.30 u - 15 u       17 u - 22.00 u

                                zaterdag : samedi                    11.30 u - 22.00 u
                                zondag : dimanche                  11.30 u - 20.30 u

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INFO
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alles kan verkregen worden met frietjes,kroketjes,brood of versbereide puree.

    tous les repas on a le choix de frites,croquettes,du pain ou de la puree fait a la maison
    .

    30-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    29-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GERECHTEN IN BEELD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De gerechten in beeld

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 FRIKANDELLEN MET SLA EN FRIET
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 2 FRIKANDELLEN MET SLA EN FRIET

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLEINE SPAGHETTI
    Klik op de afbeelding om de link te volgen KINDERPORTIE SPAGHETTI BOLOGNAISE

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCAMPI S IN LOOKBOTER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen LEKKERE SCAMPI S IN LOOKBOTER

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALVE KIP CURRY
    Klik op de afbeelding om de link te volgen HALVE KIP MET CURRYSAUS

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KABELJAUW IN WITTE WIJNSAUS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen KABELJAUW IN WITTE WIJNSAUS MET PREI

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALVE KIP NATUUR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    EEN HALVE KIP NATUUR MET GARNITUUR EN WARME

    OF KOUDE APPELMOES EN FRIETJES

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KALKOEN MET CHAMPIGNONSAUS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen SNEETJES KALKOENFILET IN EEN CHAMPIGNONSAUSJE

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIPPEVLEUGELTJES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 3 KIPPEVLEUGELTJES MET GARNITUUR EN ZOETZURE SAUS ALS VOORGERECHT

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSE DAGSOEP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen VERSE DAGSOEP MET BROOD EN BOTER

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOL AU VENT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen IN HUIS BEREIDE VOL AU VENT MET KOEKJE ERBIJ

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SABAYON
    Klik op de afbeelding om de link te volgen EEN LEKKERE SABAYON MET VERSE VANILLE

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHOCOLADEMOUSSE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen CHOCOLADEMOUSSE VAN HET HUIS

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GARNAALKROKETTEN SPECIAAL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 3 GARNAALKROKETTEN SPECIAAL MET GARNITUUR EN FRIET

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEBAKKEN INKTVISRINGEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    GEBAKKEN INKTVISRINGEN MET GARNITUUR,CITROEN EN TARTARE

    MET FRIETJES

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUO KAAS-EN GARNAALKROKET
    Klik op de afbeelding om de link te volgen EEN DUO VAN KAASKROKET EN GARNAALKROKET ALS VOORGERECHT

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORGERECHT KAASKROKETJES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 2 KAASKROKETJES ALS VOORGERECHT

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOSSELEN MET PAPRIKA-ROOM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen MOSSELEN KLAARGEMAAKT IN EEN PAPRIKA MET ROOMSAUS

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VISPANNETJE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HET VISPANNETJE VAN HET HUIS MET KABELJAUW EN TONGROLLETJES

    GEGARNEERD MET GARNAALTJES,TOMAAT EN FLEURON EN PETERSELIE

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WARME CHOCOLADEMELK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ONZE WARME CHOCOLADEMELK

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAME BLANCHE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ONZE DAME BLANCHE MET OF ZONDER SLAGROOM EN WARME CHOCOLADE

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MACCARONI
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MACCARONI MET HAM EN KAASSAUS IN HUIS GEMAAKT EN GEGRATINEERD

    GESERVEERD MET BROOD ERBIJ

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAGLIATELLI MET KIP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen TAGLIATELLI MET KIP EN FIJNE KRUIDEN

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KINDERIJSJE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen EEN KINDERIJSJE IN EEN CLOWN POTJE

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BALLETJE IN TOMAAT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen KINDERPORTIE BALLETJE IN TOMATENSAUS

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BALLETJES PROVENCALE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    ZELFGEMAAKTE BALLETJES MET IN HUIS BEREIDE PROVENCALESAUS

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KALKOEN MET PEPERSAUS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen LEKKERE SCHIJFJES KALKOEN IN EEN PEPERSAUSJE

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VARKENSWANGETJES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VARKENSWANGETJES BEREID IN BIER MET AJUIN EN CHAMPIGNONS

    ALS GARNITUUR

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STEAK CHAMPIGNON
    Klik op de afbeelding om de link te volgen LEKKERE STEAK MET CHAMPIGNONSAUS

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STEAK BEARNAISE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen EEN LEKKERE STEAK GAAT ER ALTIJD IN,MET BEARNAISESAUS

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STEAK PEPERSAUS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen EEN LEKKERE,MALSE GEBAKKEN STEAK MET PEPERSAUS

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOSSELEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen EEN POTJE MOSSELEN NATUUR MET VEEL UI EN SELDER EN FRIET

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GARNAALKROKETJES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen VOORGERECHT 2 GARNAALKROKETJES

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSE VISSOEP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VERSE VISSOEP MET GARNAALTJES EN VISSTUKJES.

    ROUILLE,GEMALEN KAAS EN GEROOSTERD BROOD

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WITLOOF MET HAM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    WITLOOF MET HAM EN KAASSAUS,GESERVEERD MET FRIET OF PUREE OF KROKETJES,

    EN GEGRATINEERD

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 KAASKROKETJES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 3 KAASKROKETJES MET FRIET EN GARNITUUR

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SLIBTONGETJES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen LEKKERE GEBAKKEN ZEETONGETJES,PER TWEE OF DRIE,NAARGELANG DE GROTE

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEBAKKEN ZEETONG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen EEN LEKKERE GROTE GEBAKKEN ZEETONG MET GARNITUUR,FRIETJES OF PUREE

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VISBROCHETTES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 2 VISBROCHETTES MET FRIET EN GARNITUUR EN ZELFGEMAAKTE TARTARE

    29-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    28-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INFORMATIEVE FOTOS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    ENKELE INFORMATIEVE FOTOSE

    28-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHAMPAGNE MARCEL VAUTRAIN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen CHAMPAGNE MARCEL VAUTRAIN

    28-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ASTERIX IN DE MOSSELPAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen SERGE OF ASTERIX IN ACTIE

    28-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONZE CAVA PUPITRE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ONZE CAVA PUPITRE

    28-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SHELDON
    Klik op de afbeelding om de link te volgen SHELDON

    28-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOSSELEN OP HET VUUR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen MOSSELTJES OP HET VUUR

    28-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORGEVEL MOSSELPAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen VOORGEVEL MOSSELPAN

    28-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWE MENUBOEK MOSSELPAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    het nieuwe omhulsel van de menukaart met zelfgemaakte tekening

    door mij en francis

    28-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    27-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ADDAMS FAMILY
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    THE ADDAMS FAMILY PARTYT

    27-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ADDAMS FAMILY PARTY IN DE MOSSELPAN HALLOWEEN 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Door de kritiek van de heer stephan buyens op onze mosselen kwamen we op het idee om een addams family party te organiseren  in de mosselpan op halloween. met de nodige hapjes en aperitief,het buffet met kip en ribbetjes met speciale saus en groentjes en het dessertbuffet en de speciale taarten gemaakt door paulette.de avond was zeer geslaagd en veel waren ook verkleed.hierna volgen enkele sfeerbeelden

    27-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    26-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDNESDAY ADDAMS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen wednesday addams mocht natuurlijk niet ontbreken om iedereen te charmeren

    26-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSIERING MOSSELPAN HALLOWEEN PARTY
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hheksen,spinnen,pompoenen,monstertje,mochten zeker niet ontbreken op de party

    26-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSIERING MOSSELPAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen licht en kaarsen om de gezelligheid te geven en om vampieren...........buiten te houden

    26-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAFELTJES GEDEKT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    26-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAFELS STAAN KLAAR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    26-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SHOWTAFELTJE HALLOWEEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    26-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SHELDON
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    26-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SHARON
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    26-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POSTER ADDAMS FAMILY PARTY
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    26-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PAPA EN DOCHTER VGPL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    26-01-2016 om 00:00 geschreven door serge  


    >> Reageer (0)


    T -->

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs